Onsdag 18/1

HANDEL & BESÖKSNÄRINGEN
  
Plats: The Great Northern, Storgatan 53.

VÄRDSKAP I VÄRLDSKLASS

Turismen har växt till en stor exportindustri i norra Sverige. Men det är inte bara turistanläggningar som kan gynnas. Besöksnäringen spänner över många branscher och i dag drillas besökarna i värdskap och kundbemötande.

(OBS! Vi tar anmälan till frukost och samtliga föreläsningar)

 

07.00 – 07.30 Gemensam frukost för de som önskar
Pris 75 kr (Visit Skellefteå bjuder sina medlemsföretag på frukost.)

 

07.30 – 09.30 Kundbemötande som imponerar
Skapa ökad konkurrenskraft med ett kundbemötande som imponerar. Visa hur man med äkta omtanke och omsorg om kunderna kan få ökad framgång i alla typer av kundrelationer.

Låt dig inspireras av Annika R Malmberg, nominerad till Årets talare 2016, och författare till bl a ”Guldläge- så lyckas du som butikssäljare” och lyft ert kundvårdsarbete till en helt ny nivå.

 

10.00 – 12.00 BOOT CAMP i värdskap
Kom i form inför SM-veckan. Nu har vi ett år på oss att toppa värdskapet. Vi rivstartar träningen tillsammans med UngHästen. Vi bjuder på personlig träning, kostprogram och intervalltips, allt för att Skellefteå ska vara en vinnare under SM-veckan 2018.

 

12.00 – 13.00 Lunch
Citykompaniet bjuder på sopplunch, kom ihåg att anmäla er.

 

13.00 – 15.00 Så levererar Åre Värdskap i världsklass
Varför är värdskapsarbetet så viktigt och vilka effekter har det gett Åre. Pernilla Gravenfors delar med sig av erfarenheter och inspirerar, hon har gjort en fantastisk resa med Copperill i Åre. Nu är Pernilla VD för Holiday Club.

 

Anmäl ditt deltagande på anmalan@visitskelleftea.se senast 14/1 (uppge om du är medlem i Visit Skellefteå).

Alla är varmt välkomna!

 

17.00 – 19.30 Från självmordsprojekt till succé
Marknadsföreningen bjuder in till lounge med spännande föreläsning av Pernilla Gravenfors, vd för Holiday Club i Åre. Hon berättar om sin tidigare resa på exklusiva Åre-hotellet Copperhill. Pernilla berättar även om lanseringen av det nya konceptet på Holiday Club.

Succén är lyckad intern kommunikation och ett konsekvent arbete med internt och externt värdskap. Varmt välkomna på after work tillsammans med Marknadsföreningen i Skellefteå på The Great Northern. Restaurang Nygatan 57 erbjuder afterwork-tallrik för 119 kr. God dryck finns att köpa på plats. Anmälan för Marknadsföreningens Lounge hittar du här…